Τραυματίας είναι 23χρονος ο οποίος φέρει τραύμα στην ωμοπλάτη από πυροβόλο όπλο, μετά το αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας,

Σύμφωνα με… τις αναφορές των γιατρών του Κέντρου Υγείας Χάρακα, όπου μεταφέρθηκε αρχικώς ο τραυματίας, δεν κινδυνεύει η ζωή του καθώς δεν έχει πειραχτεί κάποιο ζωτικό όργανο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου για περαιτέρω εξετάσεις. Θα παραμείνει για νοσηλεία στην Ορθοπεδική Κλινική, ώστε να του χορηγηθεί αντιβίωση και να παρακολουθείται από τους γιατρούς.

 Το περιστατικό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έγινε στην περιοχή Πάνω Λόγγος κοντά στο Τσιφούτ Καστέλλι. Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο και για ανήλικο παιδί που επέβαινε στο αυτοκίνητο, αλλά η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία.

Περισσότερο «φως» στην υπόθεση και στα αίτια της σύγκρουσης αναμένεται να πέσει από την κατάθεση του θύματος. Σημειώνεται πως έχει επαφή με το περιβάλλον -παρά τον τραυματισμό του- και έχει ξεκινήσει ήδη να δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, που έχουν μεταβεί στο νοσοκομείο. Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ…