Ένα χρυσό Μυκηναϊκό κύπελλο κρασιού. Οι αρχαίοι Έλληνες ανακάτευαν το κρασί με το θαλασσινό νερό για συντήρηση, δημιουργώντας μια μοναδική γεύση που απηχεί τα σημερινά Ασύρτικα κρασιά από τη Σαντορίνη. Εικόνα: Δημόσιος τομέας Η ανάμειξη Ελληνικού κρασιού και θαλασσινού νερού μπορεί να ακούγεται ελκυστική σήμερα, αλλά είναι μια πρακτική οινοποίησης που χρονολογείται από την Αρχαία […]
Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες ανακάτευαν το κρασί με το θαλασσινό νερό – olympia