Τώρα που κρυώνει ο καιρός σιγά,σιγά Να σας μάθω και την πιο ωραία Ποντιακή Σούπα… Τανωμενος Σορβας! Ο παραδοσιακός τανωμένος σορβάς γινόταν με κορκότο (αποφλοιωμένο και σπασμένο στάρι) αλλά γίνεται και με πληγούρι ή ρύζι ανάλογα με τι το προτιμάτε. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο και ξερό δυόσμο. Αυτά τα δύο κάνουν […]

Τανωμενος Σορβας: Η πιο ωραία Ποντιακή Σούπαolympia

Διαβάστε την συνέχεια εδώ…